Slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever

 
 
 
Inser att dagarna bara går, men att jag av sex dagar typ minns tre stycken, ock det innebär inte att jag är i onyktert tlllstånd. 8 veckor tills första delen på coop går på semester, helt sjukt alltså! Men nog om att tiden springer iväg, vi springer ju varjefall åt rätt håll.
 
Min helg vara kalasbra, bowlingen i fredags var urkul, ock det ena ledde till det andra ock vips så var vi på krogen ock gick loss, verkligen gick loss.
 
 
 
Idag blir det jobb mellan 8-18.15, sedan ska jag hem, laga kycklingsallad ock sedan boka tåg inför morgondagen, som tar mig upp till Göteborg, för att fira Valborg, ock en riktigt fin vän. :) Mina förhoppningar säger att dessa dagar kommer bli hur jävla bra som helst. Ock att det faller så rätt på mitt schema, att jag är ledig.... Dags att njuta ock roa sig lite igen :)
 
 
 

22:16

 
 
Imorgon ska jag försöka pallra mig upp tidigt, för jag har kommit in i en svacka där godiset flödar ock maten inte är den bästa, massa mackor ock sådant tråkigt... Men allt hänger nog på att det är så rörigt här hemma, så jag har ingen energi till övers... Men imorn "bitti" ska jag till gymmet ock köra lite armar, sedan hoppas jag att solen skiner så även jag kan få vara ute ock ta del av den innan det blir jobb på kvällen. Sedan närmar vi oss en efterlängtad helg igen. Partybowling med Martina ock våra fina mammor. Lite sådär "take back time" känsla. Det ska varjefall bli oerhört kul. Först mat på Olearys vid 18 ock sedan bowling vid halv nio :)
 
Ock på lördag så kanske jag ska träffa Sara ock Olivia ock dricka vin ock äta räkor, så får vi se vad vi gör av kvällen! :D Ååh vad jag ska ha trevligt denna helgen också :)
 
 
Nu ska jag se på en film ock sedan försöka sova :)
 
 
 
 

En jacka att älska ock ett världsfint moment -highfive!

 
 
 
 
 

Birthday girl ock påsk

 
 
 
Oj kabooooom vilken underbar helg jag haft trots att jag jobbat över hela påsken!
 
I lördags på påskafton så stängde vi på coop klockan 19 istället för 22, så då hade man ju lite kvar av kvällen, så att man skulle göra någonting var ganska givet. Klockan 18 kom Therese, Viktor, Hanna, Marie ock Martina till coop ock hämtade mina hemnycklar. Sedan handlade de mat ock åkte hem till mig medans jag slet arslet av mig på coop sista timmen, haha.. Så när jag var hemma vid halv åtta, så var grillen tänd ock maten stod serverad ute i trädgården. Väldigt mycket lyx för min del. Så vi satt ute i solnedgången ock åt grillat ock drack champagne, sedan gick vi in ock spelade spel hela kvällen ock hade allmänt fina timmar tillsammans. Närmare tolv så åkte tjejerna hem ock jag satt uppe ock snapchattade några timmar.. Baam, ställer sedan klockan ock inser att jag ska upp om tre timmar för att öppna på coop på påskdagen, även kallad min födelsedag!
 
Men jag kom upp ändå, tittade mig lite i spegeln ock gick sedan iväg ock gjorde mitt pass till klockan 15. Sedan satte jag mig ute i trädgården ock drack vin, åt grillat ock öppnade presenterna från mamma. Vid sex så kom Sara, Marie ock Hanna ock hämtade upp mig ock tog med mig till ekudden för att möta upp Line, Madde, Björn, Therese ock Viktor för att umgås ock grilla på stranden i solnedgången. Dessutom bjöd dem på skönsång med en fyrfallerasång till mig, med hembakat ock tomtebloss o hela fadderullan. Alltså vilket underbart gäng det är! Så himla rara ock goa hela högen! :*
 
 
 
 
 
Men på min måndag när vi insåg att det var söndag ock några var lediga så åkte jag till volleybollplanen vid campingen ock mötte upp Marie, Sara, Ida, Annelinn, Jenny, Markus ock Richard ock vi spelade volleyboll i några timmar, innan vi bredde ut filtarna för en picknick ala Persson, som smakade ljuvligt! Riktig mysig måndag aka söndag. Som vi kommer köra repeat på ett flertal gånger i sommar efter denna underbara känsla. Att vädret varit med oss alla dessa dagar, alltså jag är så fantastiskt nöjd, Så tack till alla inblandade! Ni har än en gång lagt upp ribban! TACK!
 
 
 
 
 
 
 

GLAD PÅSK ALLA :D

 
 
 
 
 
 
Ställde kockan på fyra, men gick dock upp vid sex. Idag väntar jobb mellan 13-19.15. Sedan ska jag hem till mig där mina tjejer kämpar på för fullt med mat till oss alla :) Hur fina är dem inte :) Men jag har faktiskt inte tid att sitta här, för jag måste städa av lite, sedan ska jag bort till bolaget ock fixa skumpa till ikväll. Visst att jag jobbar imorn bitti, men det orkar jag inte tänka på nu :) Det är ju bara påsk en gång om året. Sedan är det nog dags att börja mitt pass på coop :)
 
 
 
 
 

påsk-shopping

 
 
 
 
Ååh, jag älskar jackan ock dojjorna. De kommer användas flitigt i vår ock sommar :) Ock ett snyggt träningslinne var precis vad jag behövde :) Yooooo !
 
 
 
 

up 'n away

 
 
 
 
 
Tar med mitt krull o pack ock drar ock jobbar denna långfredag! Hoppas ni får en trevlig kväll o påsk o hela köret! Det ska jag se till att ha, så ses vi något år äldre :)
 
 
 

Nu måste jag dra

 
 
Bjuder in denna veckan med 7 dagars jobb i sträck. Först såg jag verkligen fram emot att vara ledig onsdag ock torsdag, men nu blir det extrajobb de dagarna. Men det känns fan bra, jag har ju ändå inget att göra mer än att städa... Missar dock lite gymtider, så får se hur bra denna veckan faktiskt kan skötas... puuuh
 
 
 
 
 

MUSIK - DEL 6

 
 
 
 
 

shopping

 
 
Äntligen kom bland annat mina strumpor, det mest efterlängtade någonsin. Har kombinerat allting det senaste. En dag fick jag gå till gymmet i en raggsocka ock en ankelstrumpa... Nåja, det gav uppmärksamhet varjefall. Tips tips tips ... Haha fett uttittad..
 
 
 
 

Mindy, my love

 
 
Igår var jag ock vässade fötterna på Mindy :) Ock de var så imponerade på min lilla kanin :) De hade typ inte sett någon kanin som var så lugn ock skötte sig så bra förut :) Ock så tyckte de att hon luktade gott också, haha. Fresh babe :)
 
Det blev en tur till skövde nu i eftermiddag, så jag passade på att fixa ett nytt mobilbatteri, då mitt förra batteri var ovalt istället för platt. Antagligen anledningen till att min mobil ballade ur till o från. Så nu hoppas vi att den klarar sig fint ett tag till. Sedan passade jag på att köpa en ny HDMI-kabel då kaninbusen knagt sönder min tidigare.. Nu ska jag äta godis för 150:- från zigges ..
 
 
 
 
 
Imorn ska jag jobba extra mellan 8-16. Det innebär att jag missar veckans benpass... Får se om jag orkar palla mig dit efter jobbet... Brukar inte äga den motivationen men vi får se. Never say never! Man kan förbättra sig, om man bara ger det chansen.
 
 
 

Maybe I'm the one, I'm the one who will fall

 
 
Såjaa :) Jobbet är klart, ock armpasset på gymmet är gjort! Nu avnjuter jag min allra första hemmagjorda broccoli-soppa ock den smakar suveränt, freaky green fast god!
 
Här får ni receptet, bara sådär :)
 
1 purjolök, ca 15cm
2-3 vitlöksklyftor
2 tärningar grönsaksbuljong
2 hela broccolibuketter
1-2 dl matlagningsgrädde
 
Skär purjolök och vitlök i mindre bitar. Bryn i en kastrull tillsammans med buljongtärningarna. Tillsätt broccolin och häll på vatten så det täcker. Låt koka i ca 15 minuter. Mixa sedan allting till en slät soppa (jag använde en vanlig mixer, kan funka med elvisp också). Smaka sedan av med salt, peppar och matlagningsgrädde ock släng i lite riven ost om så finns hemma, det gjorde jag.
 
 

Don't tell me it's over

 
 
God morgon :) Har bytt jobbartid idag, då mattias behövde vara ledig. Så då är det fruktdag för min del idag :) Skulle igentligen jobbat 17-22.15, men istället så blir det 8:30 - 13:30. Sedan ska jag dra mot gymmet för att beta av mitt armpass för att hålla onsdagens standard :) Annars står inget mer på schemat än att fortsätta med städningen...
 
Nu ska jag äta frukost :)
 
 
 
 
 

Plötsligt händer det

 
 
Köpte en triss idag ock skrapade fram tre lika belopp på 60:-. Nu vet ni det.
 
Den gångna veckan var katastofal i hälsoväg för min del, så denna veckan ska jag försöka äta bättre än marabou ock kex. Annars så har dagen gått enligt min plan med att röjja mitt förråd. Det är inte färdigt, men jag kan klart säga att jag har betat av hälften. Så det blev en tur till tippen idag igen med en tv-bänk ock lite annat småtjoffs.
Imorgon blir det jobb mellan 8-18.15, sedan ska jag till återvinningsstationen. Har en stor sopsäck med kläder som jag tänker skänka till myrorna. De har legat i rummet i ett år, så kan lika gärna slänga det för livet.
 
Nu ska jag äta kvällsfika för annars somnar jag inte så hungrig som jag är.
 
 
 
 

20:16

 
 
Skönt att denna jobbarhelgen är gjord. Nu blickar jag mot min lediga morgondag som ska ta mig till gymmet först o främst. Missade mitt benpass denna veckan, så får se hur hårt jag kan pressa mig själv imorn... Kom även på att jag inte lagt tid åt att tvätta mina träningskläder denna helgen, då det har varit fest ock sedan jobb. Så sprang ner o stoppade i dem i maskinen nu. Det betyder att jag får försöka hålla ögonen öppna tills maskinen är klar, så det är torrt imorgon bitti. Några avsnitt av cougar town vettja, banana skidz ock coca-cola. Det räddar nog hela kvällen.
 
Har skjutit lite på detta med imorgon måste jag påbörja operation tömma mitt 4:e rum, mitt så kallade förråd. Vart alla prylar ska ta vägen återstår att se .... Det kanske blir kalabalik i de övriga rummen, vi får se :)
 
Hoppas alla haft en fin helg :)
 
 
 
 
 
 
 

Hej förutsägbara mig!

 
 
Hade en riktigt trevlig kväll igår. Drack några glas vin här hemma, sedan gick vi till mandys ock här nedanför är en bild på några av cooparna utanför mandys. Vi åt o drack, några av oss cadillac. Det smakade ljuvligt! Sedan kommer alla dessa shottar i livets alla smak ock färger. Så vi bestämde oss för att dra till skövde. Det säkra kortet Glädje fick det bli, ock vi alla möttes upp i baren. Träffade väldigt mycket trevligt folk denna kväll, gamla som nya, ock sedan avslutade vi sista timmen på dansgolvet. Klockan slog två, ock det var dags att tacka för denna kvällen. Emil kom ock hämtade oss i skövde, så vi med säkra kort i hand kunde ta oss hem. En väldigt bra kväll med andra ord :) Så det blev inget gym denna morgon, men livet har sina goda stunder!
 
Nu ska jag fixa ordning mig för att spendera denna kväll på coop (y)
 
 
 
 

Fett bra inställning

 
 
 
 
Hittade denna låten ock kapisch sådär bara, fan vad bra jag mår! Denna låten var precis vad jag behövde just nu. Gick bort till coop ock satte upp min sista semesterdag på denna fredag. Så jag är alltså ledig, ikväll vankas det after work ock jag gjorde milen på crosstrainern imorse :) Fan vad duktig jag är eller :) hihi Känns som en bra fredag på ingång. Ock partyvibbarna drar igång... Blir det kanske utgång ikväll ändåååå (a)
 
Passade på att köpa med mig vin hem för kvällen ock jordnötssmör behövdes fyllas på i skafferiet. Sedan när jag gick hemmåt fick jag ett sms att paketet från fitnessguru hade kommit, ock jag powerwalkade de 100 meterna mot paketet i full förväntan. Slet upp det hemma ock har redan testat alla 3 sakerna. Jag är sjukt nöjd. Jävlar vilken perfektion på deras smaker alltså ! Nu har jag mitt godis kan man säga! Double chocolate, chocolate crisp ock rocky road. Hur mycket bättre kan det bli !? Trevlig helg till er alla därute! :)
 
Nu är det städdags för min del, så det är ordning när mina coop-poolers kommer hit ikväll.
 
 
 

It killed me, but I survived

 
 
Känns som att mitt halva sociala liv håller på att få sig ett skott i ändan. Min mobil måste in på service, då den blivit fuktskadad efter all svett haha nerråh, men den är inte som den ska ock tar helt ut sina egna svängar just när jag behöver den som mest. Men tro inte att det är hela avslöjjandet. Min dator lägger också av såfort jag drar ur laddaren. Alltså vad är det här :O ? Tror aldrig i hela mitt liv, så pass gammal som jag är, att jag har haft en dator mer än ett år, då den sedan har börjat trassla. Så var det med våra datorer i fägre också.... Ingen datafreaksfamilj med andra ord... Men där har ni förklaringen om ni blir utan svar...
 
Huffs pluffs in på, någon mer än jag som har svårt att hålla holl på hur gammal man är ;o jag får alltid tänka på hur gammal min syster är för att sedan fatta att jag är ett år yngre. Så ska man fylla år snart igen... Alltså ah, snacka om att life goes on!
 
 
Annars läste jag precis en artikel om honung, ock det gjorde mig så fruktansvärt positivt överraskad ock lite sprallig. Jag är ju typen som oftast dricker en halvliter tea på morgonen med enligt många åsikter alldeles för mycket honung i. Visst att den massa som jag tar kanske inte är perfekt, men tydligen inte katastrofalt som jag tidigare trott. Ååååh honung. Är man uppvuxen med nalle puh så vet man hur det ska gå till ;)
 
 
Honung är en riktig skatt i skafferiet!
 
 

Honung är hur hälsosamt som helst!

 
6 september 2013
Honung är en riktig skatt i skafferiet!

Den läker sår, lindrar halsont och tar kål på bakterier. Nu har svenska forskare hittat nyckeln till honungens läkande kraft – mjölksyrabakterier.

Tidigare användes den utanpå kroppen, till exempel på svårläkta sår. Men honung gör även nytta inuti kroppen, bland annat visar studier att den kan förbättra tarmens hälsa. Och nu vet forskarna varför. Enligt Tobias Olofsson, molekylärbiolog vid Lunds universitet, hänger honungens hälsosamhet ihop med mjölksyrabakterier.

– De nyttiga mjölksyrabakterierna i honungen kommer från biets mage, där nektarn förvaras. När bina omvandlar nektarn till honung följer de nyttiga bakterierna med, säger han.

Mjölksyrabakteriens funktion är att skydda honungen från angrepp av jäst, dåliga bakterier och svampangrepp.

– Men mjölksyrabakterierna är nyttiga för människan också eftersom de kan bilda ämnen som är bakteriedödande. De skapar även ämnen som triggar vårt immunförsvar.

I framtiden kan honung till och med komma att användas i stället för antibiotika.

 


BAAAAM ! Detta tänker jag tro på ;)

 

 


I'm not the way that I used to be

 
 
Såfort jag är uttråkad ock inte orkar ta tag i saker så lägger jag mig i soffan eller sängen ock äter allt jag kommer över. Var en sväng till grönsaksbutiken, som förövrigt låter hur bra som helst, men kom därifrån tomhänt... Jag har aldrig förut tänkt på det då jag varit medveten om det inombords, men tusan vad jag tycker om våran frukt på coop. Kanske ännu mer nu.
 
Väl hemma så blev det en halvtimma ute i solen i blåsvädret, men såfort vinden avtar så är det fucking skööönt alltså! Sedan gick jag in i sängen ock har nu fått i mig hur mycket mat som helst.. Dragit igenom veckans avsnitt av top model, ock nu borde jag städa, då det vankas förfest här imorn. Men jag känner att jag kan vänta lite till. Fattar inte varför jag ska dra ut på det in i det sista, men så gör jag... Jag har endel att lära minsann !
 
Imorn är det hur som helst after work igeeeeen :) Känns som att vi är mest onyktra på coop nowdays haha, skämt-o-sido, men nu har vi haft väldigt många after works det senaste. Väldigt trevligt med andra ord. Imorn blir det alltså först lite förhäng hos mig ock sedan ska vi till mandys ock äta mat o dricka öl. För mig blir det premiär på mandys #efterlängtat! Sedan går det rykten om att vi ska ta tåget för utgång i skövde. :) Jag vet inte det, men just nu känns det bäst om jag tar promenaden hem efter mandys. Har ju lagt in på mitt schema att jag ska till gymmet ock köra ben på lördagar, ock att sabba mitt schema nu känns inte så görvärt ock framförallt inte lockande även om jag vet hur kul jag har. Men känner jag mig rätt så kommer jag antagligen sluta upp i skövde som den partylirare jag är ;) haha men vi får se, kanske kommer det något bra i att sätta nya mål. Dessutom var jag ju ute denna helgen, ock hade världskul. Det till o med slet på ena armbågen efter alla "skål's". heheheh. Vi får se helt enkelt, men vin blir det alla gånger! "Live for the weekend" you know. lalalala fett bra!
 
 
 
 

Dålig natt, men bra morgon

 
 
Har sovit så pissdåligt inatt, så nu känner jag att kroppen inte är med på banan. Började denna dagen på gymmet för ett abs-pass. Gick skit! Dålig sömn ger mig ingen energi, så jag låg på latsidan. Men nu har jag landat efter en stor lyxfrukost som innehöll allting i stort sett.
 
Har precis startat en tvättmaskin, ock alldeles strax ska jag ock mamma gå ock kika läget i den nya fruktbutiken här i Töret. Hoppas på riktigt fräscha ock färska frukter ock grönsaker. Har mina förhoppningar, men ska försöka lägga dem åt sidan tills efter jag har utforskat denna butik, ock se om det lever upp till mina önskemål.
 
 
Eftersom jag hade planerat en sömn på 7 timmar inatt men enbart "fick" 3 så hängde jag på nätet ock fick syn på 3 produkter från fitnessguru som verkade intressanta, så jag kappade hem dem under nattens vakna timmar. Ser verkligen fram emot att testa dessa produkter för att se smakskillnaden på gymgrossisten ock fitnessgurus produkter. Vem lever upp till bästa smak mån tro?
 
 
 
 
 
 

Hitbrazil

 
 
Det här med sommartid alltså. Vilken energisnattare alltså. Men nu är jag nog snart på banan igen.
 
I måndags var det crosstrains-dag, men mina vader krampade ock jag var på minus när det kom till energi. Så jag fuskade helt ock låg i sängen hela dagen.Pang! Fick ju givetvis betala för det idag när jag traskade till gymmet. Fick köra min timma på crosstrainern, sedan är onsdag arm-dagen, så det fick jag göra idag med. Känns väldigt bra nu. Kände mig lite bitter igår när jag gick hem från jobbet, med tanke på att jag missade måndagens träning. Men nu är jag back on track igen.
 
Har precis knappt hem ett par extra träningsbyxor från gymfitnessbutiken. Men såg att leveranstiden var lång, så de skulle nog inte leveras förrän i slutet av april. Så då känner jag bara, vilken tur att jag gjorde det nu. Tyckte de var riktigt schysta alltså. Förhoppningsvis irl också ;) Älskar den rosa touchen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0