JAG FÖRLORADE MOT VÅGEN

 
 
Jag känner att jag har skött mig det här året. Jag har inte alls shoppat så jättemycket som jag brukar. Visst jag har köpt 6 sneakers. 3 converse ock 3 adidas, sedan har jag köpt ett par jävla snygga vagabond skor ock för att inte tala om mina dyra, älskade primeboots. Sedan har jag köpt en jävligt dyr jacka från GANT. Men mycket mer än så har det inte bilvit. Så jag har satsat mer på kvalitét än kvantitét. Jag blev lite osäker, men det är väl så man säger?
 
Hur som helst, nu kunde jag inte motstå att slå till på 2 stycken kistor i sheshamträ. Priset var sänkt från 4200 till 2500 spänn. Jag har hela året låtit de stå på min önskelista ock vet ni, nu är de påväg hem till mig. Så är det! Jag längtar tills de pryder mitt hem, för jävlar i min låda vad snyggt det är!
 
 
 
 
 

HÖSTDAGJÄMNING

 
 
Godmorgon! Jag tänkte nästan hissa flaggan för en ledig helg. Men det slog mig att jag ska jobba extra både imorgon ock på söndag.. Jag var ju sjuk förra veckan ock missade 3 tider, så nu har jag lite smått panik i kroppen. Jag behöver de där timmarna för att kunna leva. Att jobba extra är ett måste för mig. Det hör min månad till. Så nu känns det ganska bra, när jag har kunnat skriva upp mig på lite extra-tider igen.
 
 
 
 
Bildresultat för höstdagjämning 2016
 
Bildresultat för höstdagjämning 2016
 
 

MOLNEN BORDE SKINGRA SIG HÄR OCK NU

 
 
Godmorgon på er! Det är söndag ock jag er redo att dra iväg att beta av den sista jobbardagen på denna helgen. Sedan när jag kommer hem ska jag ta en dusch ock sedan blir det bio med några av favoriterna. Bridget Jones baby ska vi se, ock hon är ju bara så skön ock så mänsklig så man kan ju inte annat än älska henne.
 
 
Nepp nog för nu, dags att svälja ner dagens vitaminer ock sedan traska iväg. Pussss
 
 
 

11:40

 
 
Natt har blivit morgon, morgon har blivit dag. Men jag ligger fortfarande i sängen ock tar ikapp alla avsnitt som jag missat, som om dagen fortfarande var kväll. Hur som helst.
 
Att det ska ta en hel vecka för mig att hitta tillbaka. Det är ju galet, men jag får tiden att gå ock den går ju bara alldeles för fort, typ hela tiden.
 
Min helg, den som har passerat, kan ha varit bästa på länge. Jag vet inte om det ens är värt att skriva detaljer, för inga ord kan beskiva handlingar. Ock deltog man inte, så kommer man aldrig förstå. Fredagen var underbar, massa skratt som alltid ute hos pappa. Ock vilken lördag vi hade. Tror vi har hemma någon gång mellan 5 ock 6 på morgonen till söndagen. Det blev ett långt kalas för lilla Marie. Haha, blotta tanken på kvällen får mig att må bra, vilka samtalsämnen, vilka påståenden, skulle nästan kunna säga, vilka tävlingar också, men den tror jag aldrig att vi hann dra igång, hahaha. Ja, allt var bara perfekt ock jag mådde så himlans bra ända in i själen.
 
Söndagen spenderade vi i soffan, vi åt pizza ock choklad ock laddade upp för måndagen. Jag hade satt upp mig på en extratid. Så jag skulle köra först 8-14 ock sedan 17-22.15. Vaknade på måndagen ock mådde inte alls braa. Men jag kunde ju inte sjukanmäla mig, med tanke på att de då skulle få fixa in 2 personer eftersom jag hade 2 tider. Så jag bet ihop, ock betade av timmarna, en efter en. När jag kom hem på kvällen, stod det blommor på bordet, en marabou-choklad ock ett paket från kicks. Jag trodde aldrig att jag skulle uppleva detta, ock jag trodde aldrig att en sådan vacker själ skulle vilja spendera sin tid med mig. Men det gör mig lycklig. Jag är inte lätt att leva med, det vet jag, jag har mitt mönster, ock jag har svårt att låta någon annan hålla pennan åt mig. Men jag ska försöka släppa lite på mitt kontrollbehov, för denna killen är verkligen en klippa i stormen.
 
 
 
 
 
Nu har jag varit hemma i tisdags ock igår var jag ledig, tur var väl det, ock nu är det torsdag. Jag skulle jobba ikväll, ock var helt inställd på det, men jag orkar inte. Är inte helt frisk än, ock det känns i min kropp. Så nu vilar jag en dag till ock satsar på att jobba imorgon istället.
 
 
 
 
 

HÖG PÅ LIVET

 
 
Det är torsdag igen, ock jag sitter här med en ful toffs ock en grå himmel utanför fönstret.
 
Jag har precis ätit frukost ock min första tvättmaskin är igång. Ikväll står jobb på schemat, ock vet ni, det känns faktiskt helt okeey! För sedan är det min lediga helg :) Det hurrar vi för! Min helg kommer leverera så mycket nöje, att jag knappt kan bärga mig.
 
Imorgon ska vi duka upp för kräftskiva ock på lördag är det 25-års fest för Marie :) Hur bra låter inte detta?
 
Oj vad bra jag mår alltsåååå! :)
 
 
Såhär blev min förvaring på nya toaletten. Har glömt att visa er, men jag är så himla nöjd!
 
 
 

DAGEN FÖRE JOBBARHELGEN

 
 
Hey på er!
 
Jag är inne på min andra lediga dag för denna veckan. Igår tog jag mig igenom hela min lägenhet så nu blev den ordentligt städad. Idag har jag tvättat alla fällar ock alla kuddfodral till kuddarna i tv-rummet. Allt känns väldigt fräscht med andra ord.
 
Jag själv har precis duschat, smörjt in mig med bodylotion ock slängt på mig något ordentligare än mjukisbyxor. Ska alldeles strax åka ock hämta den där speciella killen, köpa diskmedel som dessvärre tog slut igår, sedan ska jag laga mat till oss båda. Jag tror att jag har plockat upp lövbiff ur frysen. Anledningen till att den låg där, är för att lövbiff har en tendens att bli tort ock äckligt. Så jag har helt enkelt inte vågat mig på det. Men idag ska jag allt försöka. Jag måste ju ändå bli av med den :)
 
 
Ha en trevlig torsdag mina vänner! :)
 
 
 
 

RSS 2.0