+ "Alvaro Estrella - All in my head" at spotify :)

 
 
 
 
 
 
En torsdag med väderlyx :) Bortsett från att alla flygfän tror att det är fritt fram att anfalla en som om man vore någon jävla landningsbana, så har jag njutit hela dagen lång. Dessutom om det bara är flugor, så tycker jag det är skönt när de kryper på benen, haha jag vet, fett vidrigt igentligen, eftersom att det sägs att flugor skiter varjegång de stannar. Men ah det killar så skööönt B-) Men alla andra äckeldjur som blinningar, småknott, myror ock spindlar, buhuuuuuuu alltsååååå :s De dödar jag hellre!
Hur som så har jag solat lite, grillat såndära bratwurst igen, ätit massa melon ock ananas ock lyssnat på musik i 7 timmar i sträck nu, genom headsetet. Älskar när man inte behöver hålla koll på klockan, utan bara kan krypa in i sin egna värld med sjukt jävla fin musik därtill. Det är att njuta det, för min del ! Älskar sooooolen!
 
Nu ska jag laga lite mat igen, sedan ska jag vrida på musiken ock försöka städa av lite :)
 
 
 
 
 

Volvo V50 2.0D Business R-Design -10

 
 
 
 
 
En fin bild på mina fina tjejer från igår :) Först lite statshäng med Therese, sedan hem mot Marie ock hängde lite i trägården, innan vi drog oss mot stan igen, handlade en hel del godis, ock mötte sedan upp Sara ock Linda, för att spendera söndagskvällen i biosalongen :) haha vi såg "The other women", ock om ni inte sett den, se den! Galet bra film, kul dessutom (y) Jag älskar att skratta :) :*
 
 
Men nu om min måndag, jag är i extas eller något åt det hållet, överlycklig varjefall :) Idag kan man säga att efter en kass morgon på gymmet, där jag fick kramp mellan revbenen ock blev liggandes ute på gatan med en som hjälpte mig fokusera på andningen ock en som masserade mina fötter undertiden (jag vet, jag tyckte också synd om henne) så kunde jag bara traska hem utan någon större ansträngning, brassade upp en stor frukost med mackor, gröt, melon, kaffe ock chokladbars, ock gick sedan ut i solen. Då mådde jag helt plötsligt bra igen, så försökte koppla av lite ock njuta av värmen, men ganska snart ringde pappa med goda nyheter, vi kunde åka o kolla på bilen redan då, så nu var jag bra förväntansfull. Tror inte ens att jag kopplade av, för jag var i ett sådant läge, tror ni varit det med någon gång, haha ;) Väl i skövde, joominsann, nöjd tjej. Jag kom, jag såg, jag segrade, skrev på papprena på bilen, den är MIN :D Ska hämta den i nästa vecka, aaaaaaah! Tydligen volvos bästa ljud också överlag, aah det är perfekt för min del som lever på musik. Hoga shaka
 
Känns så himla braaaaa, trots utgifterna som den drar med sig ....
Dagen blev väldigt fin ändåå, dessutom, vilken leverans på solstrålar eller :) (y)
 
 
 

miss movin' on

 
 
Godmorgon :) vaknade vid sex ock steg upp med en gång. Har varit bort till återvinningsstationen med massa tidningar ock annat skit. förstår inte grejjen med att jag sparat massa tidningar, typ veckorevyn från typ fyra år tillbaka. Snacka om onödigt igentligen, men tyvärr inser man det först när man slängt det...
 
Nu ska jag fixa ordning frukost, sedan blir det en tur bort till coop ock köpa något fint till mamma eftersom att det är mors dag idag :) Mamma har varit i tyskland i helgen, så först tänkte jag göra ordning mat ock bjuda på när hon kommer hem, men sedan har jag bestämt att jag ska till skövde i eftermiddag ock umgås med mina polers, dra på bio bland annat, så då försvann endel av tiden.
 
Jamen joo, denna söndagen blir nog ganska braaa, dessutom är jag ju ledig imorn med (y) yeeeeeeey!
 
 

Såjaaaaaa (y)

 
 
Malin på jobbet är bäst, ställer bannemig alltid upp (y) så himla snällt att hon kunde ta min måndagskväll :) Så då ska jag o pappa åka o kolla på bilen :) Är så galet nyfiken nu (a) Jag vet att det blir lite tjatigt, kan inte behärska mig, men har ju letat hela året, ock nu har pappa hittat denna v50. Den kanske inte stämmer helt med min bocklista, lite dyrare ock saknar navi, men den är nog riktigt fin ock man kan ju inte få allt :) hahah. Hur som, tänker inte ta ut segern i förtid, man vet ju hur det brukar gå ;)
 
Då kanske jag får åka till gränna i sommar o köpa polkagrisar ändåå, lalala (a)
 
 
 

Hatar att klaga men ibland måste man ...

 
 
Världens segaste lördag, kunde varit söndag till o med, men skönt är väl det att jag har en dag till ledigt, för idag har man ju inte fått mycket gjort.....Men nu tänkte jag faktiskt försöka göra något vettigt, efter alldeles för många timmar framför datan...Har en del tvätt att ta hand om, men att bara se regnet falla utanför fönstret får mig också att bara vilja falla. Jag som vaknade med sådan energi, sen började det regna, ock då tog man rutschkanan ner med en gång... Baaaaam
 
 
Knäpper en öl, slänger på mig en partyoutfit, skruvar upp volymen ock hoppas på energitillförsel kabooom bara, that's it, come to mamaaaaaaa nuu!
 
 
 
 
 
 

boooooost

 
 
 
 
 
Godmorgon :) Igår var jag ute o solade i ett par timmar, sedan gick jag o handlade lite kex bland annat, ock tur var väl det, för jag hann knappt hem förräns ett fint sällskap stod utanför dörren, surprise #1 :) Väldigt trevligt :) Dessutom hade de med sig en lite grej till mej som jag kommer ha stor användning för nu i sommar. Keep calm and drink up (y) Har redan fyllt den med citronvatten, ock ställt den i kylen. Ska ut en sväng nu, (yepp 07.02) så det blir perfekt när jag kommer hem sen :) Hur som, när Therese o Virre åkt hem runt åtta, så startade jag musiken, städade av tv-rum, matsal ock hall, sedan ställde jag mig ock diskade lite. Så nu ska jag fortsätta med kök o sovrum idag :) Sedan är det klart! Fick lite panik igår när jag såg hur svårt det faktiskt var att ta sig fram genom kaoset.... Fattar inte varför jag ska slänga av mig kläderna det första jag gör när jag kommer innanför dörren :O det resulterar ju i att man knappt kan komma in i lägenheten, för det ligger en massa kläder, vattenflaskor ock shakers där.. Inte så välkomnande! Ska försöka bättra mig på den fronten :)
 
Det är lättare att hålla ordning när man städat av faktiskt, så det blir en match att försöka hålla det rent i en vecka nu då. Det ska ju vara partaj här nästa lördag, så då kan det ju vara nice om det är lite ordning. Visst att jag ska dammsuga av o så dagen innan, men just det här att jag bara släpper grejjer på fel plats, istället för att lägga det på rätt plats med en gång..... Det hänger kvar från barndomen, har alltid varit stökig av mig, tyvärrrrrrrr....! hahah
 
 
 
 

happy home

 
 
 

Idag var det kämpigt på gymmet, fett varmt ock allmänt flåsigt! Men jag gjorde milen ock gick med huvudet högt därifrån :) Nu har jag ätit lite godis, en påse dadlar ock vilat en liten stund. Väntar på att pappa ska ringa angående en bil, lalala ..... :D Har hittat en, lite dyrare än planerat, men förhoppningsvis en riktigt bra bil :) Men då gäller det att planera ekonomin, så man får det att gå runt varje månad. Gaaaaah, jag vill bara åka o titta på den med verkliga ögon! Varför denna exaltation (?) haha exalterade böjningsfasen kan jag nog inte :P
 
Hur som helst, sålänge ingen annan springer o kastar pengar runt om sig, så kanske jag har en chans att den blir min. Hoppas hoppas hoppas :) Ska nog, om allt går som det ska, åka o titta på den i nästa vecka förhoppningsvis :)
 
 
 

Fridaaaaaaay :D

 
 
När jag vaknade för en liten stund sedan, så tänkte jag: okeey, denna morgon ska jag uppdatera lite om min vecka, ock då kom den där meningen upp att man bekänner färg eller något i den stilen, det hade ju varit roligt om man kunde få med den i texten, men nu när jag knappar på tangenterna en efter en så inser jag att den meningen kan jag faktiskt inte, kan inte hitta det rätta ordet som ska komma innan färg.. Ah jag som tänkte skriva något ock få in en liten klyftig mening, men jag kan nog bara en sådan ock det är; dra näven ur brödrosten, men den kan jag ju inte dra med varje gång... Det skulle ju vara något smart som faktiskt är sant, inte för att jag någon gång sitter med näven i brödrosten.... Oj vad detta blev konstigt, behöver vidga mina vyer till lite mer smarta sentences. Nästan så jag fick till det där på slutet men ändå inte....
 
En bra förbättring denna veckan! I söndags fick jag "färga verkligheten", ock insåg hur lite jag faktiskt sover om nätterna. Så denna veckan har jag försökt skapa mig en balans. Det har gått bra, har sov runt sex timmar varje natt, någon natt kanske till o med sju (y) Sedan har jag, vad jag kan minnas inte ätit något godis, men istället har jag kört på dadlar, vilket ioförsig nästan är som godis, men jag hoppas att det är lite bättre ändååå.
 
Men nu är det fredag ock helg, det blir nog endel godis idaaaaaag! Dessutom är det min lediga helg, ock bara det är ju en klass för sig. Känslan är underbar, ni som jobbar helger som en annan vet vad jag talar om :) Ska dra till gymmet alldeles strax, tänkte bara börja denna fredag med lite musik till er :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njut, bara njuuuuut!

 
 
Denna dagen blir bra, känner det på mig :)
jobb mellan 8-17.
 
 
 
 
 
 

3 sköna bönor

 
 
 
 
 
 
 
 

The day you left me behind the story

 
 
 
 
Har precis varit på gymmet ock kört lite armar :) Finns inte så jättemycket att göra men de fyra maskiner som finns körde jag :) Så lite styrka gav det förhoppningsvis. Igår svackade jag ner i gropen igen, gick igenom lite saker som trycker ner mig, så nu ska det nog vara över hoppas jag! :) Men jag har en dille på att om jag mår dåligt, så stoppar jag i mig massa onyttigt. Så igår fick det vara lördag för min del, åt både godis ock friterat... Skammen i bakfickan alltså!
 
Hur som, idag är jag ledig :) Ska alldeles strax äta frukost, sedan är det städdags idag igeeeen ..! :)
Kör lite Pia Mia på spotify denna morgontimma, funkar helt okeey! Men när grannarna har vaknat ska jag dra på dunket på riktigt ock få igång energin så jag orkar städa!
 
 
 

ZL

 
 
 
 
 
 

Just remember that you're not alone

 
 
Yoooo! Det här med att fokusera på sig själv är inte så lätt alla gånger. Man tappar lätt bort sig själv under dagens timmar. Men nu har jag varit på coop ock handlat massa nyttigt ock lagt upp ett kostschema för min måndag ock tisdag då jag jobbar ock inte hinner eller känner för att spendera den lilla fritid som finns kvar i köket. Så nu har jag alltså förberett mat till veckans två första dagar. Denna veckan är det dags att jag tar tag i mig själv, på riktigt! En månad av fusk har det varit, mer kan det inte bli just nu! Behöver denna veckan åt mig själv, så jag ska försöka att inte låta någonting distrahera mig! 
 

Ha en fortsatt fin kväll allesammans! Jag ska typ bara hänga tvätt, äta kvällsfika ock sedan gå ock lägga mig faktiskt! Måste försöka sova mer rutinerat, för det ska ju också vara braaaa, hahah :) ! pusssss
 
 
 
 
 
 

Värsta supermäänen krossa allt i min väg

 
 
 
 

Don't wait 2 long

 
 
 
 
 
 
Godmorgon :) Drack massa vin igår med, bara för att jag kunde. Men idag är det jag som gör klart extra rummet! Tänker "nog" inte gå o lägga mig innan det är tömt på allting utom soffan! Eller jag ska försöka varjefall att leva upp till det.
 
Nu insåg jag att det inte fanns så mycket mer att säga, skulle helst av allt bara vilja lämna Töreboda för några dagar.. Men så bra kan jag ju inte ha det ;) haha. Hur som helst, nu ska jag äta en stor söndagsfrukost! :)
 
 
 

Fårskinn

 
 
Hämtade ut två stycken fårfällar igår som jag beställt! Älskar vad denna "filt" ger till hemmet. Jag önskade mig det i present, men jag fick annat bra istället. Så jag knappade hem två stycken, som nu ligger här hemma :) Jävligt nöjd tjej :)
 
 
 
TEJN Konstgjort fårskinn IKEA Det konstgjorda fårskinnet är väldigt mjukt, varmt och skönt. Perfekt som matta eller att lägga i din favoritfåtölj.
 

There's no one else like you

 
 
Igår sprang min fredag iväg, men på ett väldigt fint sätt :) Avslutade kvällen hemma hos mathilda ock fredde ock drack vin ock älskade tequila :) Riktigt fin kväll!
Idag borde jag gått till gymmet ock kört ben, men jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen ock är galet seg i musklerna, så jag tar igen mig idag istället.
 
Vet inte alls vad jag ska göra med denna lördag, men å' andra sidan, så är klockan snart halv tio, så jag ska väl äta frukost nu ock sedan försöka ta tag i städningen... Ser fram emot en lugn lördag, tror jag ;)
 
 
 
 
 

I'm killing every second

 
 
 
 
Måste alltid spela massa musik innan jag ska iväg ock jobba, annars funkar det inte. Idag är jag väldigt trött dessutom, så då behöver volymen skruvas upp lite extra. Denna dagen har sprungit iväg, så mina prestationer är inget att efterlikna, eller ens ta upp som samtalsämne...
Om jag nu skulle dra upp detta ankare ock göra något så vet jag ändå inte vad det skulle vara, eftersom att jag ska gå om sådär en 40 minuter typ, så då kan jag lika gärna sitta kvar i denna bekvämlighet.
 
Imorn ska jag traska till gymmet ock sedan ska jag hem o duscha ock fixa ordning mig för att sedan möta upp min vän för en dejt på hembageriet :) Sedan är det ju ledig helg, ock jag har ingenting inplanerat än så länge, men en tur till bolaget för att köpa vin är väl givet :) Så får vi se vad som händer :)
 
 
 

Du hade mig runt fingret, fintade mig så simpelt

 
 
Alltså dessa saltade pinnar... De kunde allt vara lite mer saltade ! #avslöjjad.
 
Har fixat mina naglar ikväll i lite olika skick ock mönster. Får hoppas att jag gjort ett bra jobb så de håller sig över helgen. Är fett sugen på att festa, så får väl se vad detta bagage levererar.
Utöver det så sitter jag ock drömmer mig bort till massa fina hus, eller snarare palats, när jag igentligen borde sova, eftersom jag ska upp tidigt imorn...
 
Några avsnitt av Cougar town får det bli nu :) Sedan ska nog även denna tös slockna.
 
 
 
 
 

you might be crazy, but baby, I'm falling for you

 
 
 
 
Sådärjaa! Då var både jobb ock gym klart för idag! :) Min energi ligger dessvärre runt nollan. Skulle behöva ta en powernap, men jag vettifan alltså om det är så smart. Sover väl för länge ock får fett svårt att somna ikväll sedan istället.... Ock det är väl inget jag föredrar för stunden. Så vad ska jag ta mig till, städa eller laga mat !? jag älskar mat, ock hatar att städa, måste jag då ändå välja att städa ... Alltså babyyyyy
 
 

I don't wanna break

 
 
 
 
 
Godmorgon :) Onsdag ock jag byter min kvällstid mot en dagtid istället. Så idag jobbar jag bara mellan 9-13. Dessutom har jag frukten idag, så tiden lär springa iväg. Sedan när jag slutar ska jag gå till gymmet ock kötta armarna lite granna :) Därefter ska jag, om inte klockan blivit allt för mycket, försöka ta tag i städningen i det andra rummet igen... Bläää vad jobbigt det är alltså! Blir ju aldrig kvitt med det...
 
Förbereder alla på att jag ser ut som ett troll idag. Gick hem i spöregnet igår utan paraply, kom hem som en slickad katt, somnade ock vaknade med en kaluffs. That's it!
 
 
 
 

MUSIK - DEL 7

 
 
 
 

Historien upprepar sig ock slutar alltid likadant

 
 
Men tjaaaa! Denna jobbarhelgen galoperade iväg. Hann nästan inte ens blinka. Började min söndag, sista jobbardagen för denna helgen med att vakna 10 minuter innan jag skulle gå. Baaaam, där startade kaoset. Sedan gick det skapligt bra på jobbet, men väl hemma vid 15 för att ställa ordning för kalas... Jag sprang runt i 95 minuter ock letade efter glassen som jag köpt när jag slutat. 5 vändor mot coop krävdes för att jag skulle hitta den...Men när jag fann den, så flöt allting på igen, ock jag kunde ha mitt kalas här hemma för mig själv :) Utmanade ödet ock lagade en maträtt som jag inte kunde provsmaka. Så det fick bara bära eller brista, ock jävlar vad det bar! Blev potatisgrattäng med egen smaksättning, kyckling med flödeost med vitlökssmak ock prosuitto (?) ock sallad. Sedan bjöd jag på marrängsvisch till efterrätt. Mätta magar skulle jag kalla det, ändå sitter jag ock slickar ur det sista ur skålen från marrängsvischen runt tolvslaget...
 
 
Sedan sa jag att jag inte skulle äta godis denna veckan... Det har redan gått åt skogen, då pappa kom med en stor pollypåse igår, bigpack heter den... :) Men nu är det bara smallpack kvar....
 
 
 
 
 

säg ja, men bara om du vill

 
Hej allesammans :) Min valborg var perfekt, älskar känslan av att komma till Göteborg ock glömma alla bekymmer!
 
Nu ska jag motivera mig till denna jobbarhelg. Har missat nästan all gymtid denna veckan, men jag har roat mig jävligt mycket istället ock det är det värt alla gånger. Skulle gått dit imorse tänkte jag men tiden spann iväg igårkväll, så jag vaknade typ vid åtta, så det blev inget gym idag heller. Måste pallra mig dit imorn bitti, för nu de senaste två veckorna har varit katastrofala, inte mått så bra psykiskt alla gånger. Blir så besviken på folk som försöker hitta fel på en ock bara klagar på allting som man gör, även saker som man inte gör...
Menmen, det får man väl leva med, tänker inte lägga min energi på det.
 
Nu ska jag alldeles strax fixa ordning mig, då jag börjar jobba vid 15, sedan får jag önska alla en fin helg! Min består av jobb, gym ock kalas, inget mer alls faktiskt!
 
 
 
 

RSS 2.0