sneakpeak på nya matsalsbordet

 
 
 
 
 

free fallin'

 
 
Hejsan :) Finally friday! Känns bra att jag jobbar denna helgen, eftersom att Mathilda ändå åker till sälen på söndag. Btw, våran frukost blev lika lyckad som förväntat ock vi ska göra våra dejter till standard här i vardagen, vilket känns fruktansvärt braaaa! :) Har nyss kommit hem från jobbet ock sitter här med en kopp te som om det vore mitt allt. Ska slå på en film nu ock därefter ska jag krypa ner i min fantastiskt sköna säng! :)
 
insta-pic.
 
 
 
 

20:04

 
 
TJAAAAA!
What's up?
 
 
Har njutit av två lediga dagar, men imorn är det helg ock denna spenderas på coop. Men dagen börjar med en frukost på hembageriet med Mathilda :)
 
Varjefall, igår var det dags för den planerade örebro-turen. Hade fint sällskap av mamma, Therese ock Fredrik. Kunde bocka av allting ock lite därtill på min inköpslista ock lämnade staden med ett smile på läpparna ock brillorna på through the sunset...(?)
 
Det mesta av gårdagens inköp :)
 
 
 
 
 
 
 

coffee

 
 
Har sovit som en kung i baren inatt! Drömt alla möjliga drömmar, ock kommer ihåg en hel del av dem... Bland annat att jag var en kille som låg ock juckade hela natten... Hmm, undra hur detta kan ha sett ut... Sedan drömde jag att jag stod ock duschade i en dusch där det inte fanns något drapperi, så helt plötsligt kom mina vänner in ock började prata om en massa seriösa saker, medans jag försökte få dem att fatta att hela situationen kändes obekväm...
 
Så var det menat, whisky ock renat... Sitter ock käkar frukost för tillfället ock lyssnar på musik :)
Längtar till ikväll, då Mathilda kommer hit ock förtär en massa alkohol med mig :) Någon annan av mina vänner som vill joina, keep in touch då så att dää..! Nu ska jag återgå till mitt kaffe :)
 
 
#dark'bitch
 
 
 

Shopping :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where have I been

 
 
Äntligen har jag nått min lediga helg :) Känns galet braaaa! Var nyss en sväng på coop ock inhandlade 2 stycken marabou 200 gram så jag har tills ikväll :)
 
Annars så har jag städat idag, ock bara ylat till en massa musik :) Såg att det var några dagar sedan som jag uppdaterade, men jag har jobbat ock jobbat lite till. I onsdags blev det en tur till storstaden skövde innan jag började jobba klockan 17. Jag spenderade en hel del pengar som ni kanske förstår enligt påsarna nedan ...Men bara på nödvändiga saker, ock kanske en o annan onödig sak men ack så fin ändåååå.. Tog även en sväng till Rådhuset ock hälsade på min bror på hans nya jobb, så vi tog en fika där också. Vem tackar nej till kladdkaka ock chokladbollar när man ändå har svängen förbi !!?
 
 
 
 
Det blev varjefall en mikro, en brödrost ock två stycken fönsterlampor :)
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det en massa matvaror, så nu är skåpen fyllda med alla möjliga tillbehör :) Så nu ska jag nog klara mig ett tag på den fronten.. Längtar nu bara till onsdag då det blir en tur till IKEA för att bland annat köpa en stekpanna, så jag kan börja laga mat... ;) Lever just nu på stinas kyckling, mackor ock smoothie ock en hel del godis ock chips... Men snart ska jag försöka göra en ändring i min hälsa :) Såklart, ni som känner mig, så blev det lite nytt till garderoben också, men det kommer i nästa inlägg :)
 
 
 
 

Rastlös 22:30

 
 
Sitter ock skissar på en garderob till hallen för tillfället! Undertiden rullar två ägg i högklackat i bakgrunden. Måste se något annat efter the impossible för fyfan...!
 
Varjefall, tänker mig något i detta stuk, så jag kan hänga lite jackor i garderoben i hallen, men även så jag kan ställa några av de vanligaste vardagsskorna i hallen också, eftersom att de inte får plats i sovrummet. Men lär väl ändra mig ett 20-tal gånger innan den 23:e då det planeras en shoppingrunda igen :)
 
 
 
 
 
 

The impossible

 
Då har även jag gråtit mig igenom "THE IMPOSSIBLE". Fyfan vilken grym film på alla sätt ock vis.. Det finns nog ingen som är så hård att den tar sig igenom hela filmen utan att bryta ihop.. ! Usch vad jobbig den var, men så jävla sevärd! Den får en verkligen att inse att man ska vara glad för de nära man har ock uppskatta de på bästa sätt!
 
 
 
 
 

louder

 
 
Sådär jaah, nu fungerar min nya adress, så ni som vet var jag bodde tidigare, glöm det...
Postlådan blev full med en gång. Lönebeskedet var glatt, men jämnades ut ganska fort i all drös med räkningar... Puuh!
 
Hur som helst, min lediga måndag har varit suverän! Har dunkat musik dagen lång ock bara njutit av ledig tid :) Lärt mig tända i pannan har jag också gjort! Sedan har jag planerat in en tur till skövde på onsdag med mamma. Då ska vi ta en runda på stan, sedan ska jag fylla upp mina skåp med alla matvaror som ska finnas hemma. Sitter här ock skriver lista förtillfället!
 
Annars då? joo, med posten kom även ett paket ock det innehöll mina nya brillor som jag välkomnar glatt till min samling :) Galet snygga!
 
 
 
 
 
 

nytt till garderoben

 
 
 
 
 
 
 
 

play cool, stay cool

 
 
 
 
instagram: MALIIN_JOHANSSON
 
 

saturday night

 
 
 
 
Unnade mig en B&J idag efter jobbet. Smakade så bra som den skulle :) Hävde i mig hela på tio minuter max, såååå gotttt!
 
Annars då, joo fan vad skönt att det enbart är en jobbardag kvar denna helgen, ska börja en timma tidigare imorn med :) Vem tackar nej till extra-timmar om man ändå ska jobba liksom :) Skulle ju även inte uppdatera denna helgen, men här kommer lite ändåå :) Hämtade ut ett litet paket innan jobbet, ock det innehöll lite smått ock gott :) Bland annat denna underbart fina toppen, som redan sätter toppen i min garderob just nu! Kommer användas flitigt av mig minsann :) Speciellt till sommaren när man har fått lite färg också :) visar er resten nästa gång jag har tid, så får ni se min dröm sålänge :) mitt nya hjärta!
 
 
 
 
 

uncover

 
 
 
Har precis tryckt i mig frukost, ock njuter av att det bara är två jobbdagar kvar innan min lediga måndag. Men börjar klockan ett idag istället för klockan fyra, så jag sitter här med samma toffs som i torsdags ock hoppas på att klockan går extremt sakta de närmsta två timmarna, vilket den visar sig inte göra men ..
Hur som helst, hoppas ni får en fin helg allesammans, så hörs vi en finare dag :)
 
 
 
 
 

äntligen fredag, skulle en annan säga..

 
 
Då var det de här med att uppdatera också... Fick jobba extra igår så därav ingen ledig kväll, ock nu ställer jag in mig på att jobba hela helgen, så tänker inte be er att besöka denna sida eftersom att jag vet att det inte kommer bli någon uppdatering denna helgen.. :/
 
Hur som helst, jag är så galet nöjd med mina tre nya skor :D Dock inte så jättebra att jag inte får in dem i min skohylla.... Fan, jag som precis byggd en skohylla, men den var tydligen inte för nyheter...
 
 
 
 
 
 
 
Måste till IKEA ock införskaffa mig en massa grejjer, bland annat en klädhängare eftersom jag inte kan sjuva mina galgar då det är så fullt, sedan behöver jag tusen saker till.. Hoppas på att hitta ett matsalsbord också, men dock är jag väldigt kräsen när det kommer till det valet har jag märkt... Nu vet jag knappt hur jag vill ha det längre....Ock en garderob till hallen är också ganska så viktigt nu när jag inte får in så mycket som jag tänkt i min garderob...
 
Neevafan, nu återgår jag till min frulle :)
 
 

00:27

 
 
 
Ock där var mitt arbetspass avverkat (?) :) Känns så himla skönt, för nu är jag ledig onsdag ock torsdag innan jag går in på min jobbarhelg :) Så imorn blir det bland annat kalas för min storasyster som fyllde 23 i måndags :) Sedan har jag inte så mycket mer planerat :) Btw, här var jag redig ock köpte med mig bröd hem, men sedan råkade jag äta upp min sista skinka nu, så då blir det att springa bort till coop det första man gör imorn ock införskaffa sig en ny förpackning.... Tänk om hjärnan kunde tänka lite längre någon gång.. :) Men nu ska jag kila i sängs så jag orkar upp imorn :) ha en fin natt allesammans ;)
 
Bjuder på en riktigt gammal outfit-bild i brist på annat ..
 
 
 
 

efterlängtan

 
 
 
 
Idag väntar en lång arbetsdag som varje tisdag. Men istället för att jobba 8-18.15 så blir det idag istället 13-22.15. Så det är bara att bita tag i det sura äpplet. Jag ser en annan färg idag, en såndär gråruskig färg.... Jag saknar inspiration.. Så vad får en inte att må bättre om inte att knappa hem ett litet paket :) Fick bli en cardigan i längre modell, 2 stickade tröjjor ock en underbart fin paljett-topp :) Sedan blev det även ett par retro-brillor till församlingen :) Längtar så galet mycket efter våren just nu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when the sun goes up

 
 
Tjaaaa!:) Började skriva detta inlägg imorse, men efter en rad fick jag... Hmm jag kan kalla det för blackout ock jag hade tamigtusan inget att skriva om. Sådana dära blackouter smyger på mig dagligen, men jag brukar stoppa dem i bakfickan, just so you know! Så nu kommer allt ock inget..!

Jag har bara tagit det lugnt idag, eftersom att det blir jobb imornkväll, så vill jag kunna vara så frisk som möjligt, ock det känns gaaaaalet bra, för nu har febern släppt, men min hals, den är inte att leka med.... Men idag har jag varjefall fått i mig lite mer mat än tidigare i veckan. (På ett plågande sätt vill säga men ...) Så ikväll blev det Kina-mat tillsammans med mamma ock göran framför en film :) Avslutade med en popcorn-påse till en andra film som precis tog slut! Fan vad gott det är med mat :) Nu har jag traskat ner till mig ock sitter här ock funderar på hur jag ska lägga upp inredningen i mitt matsalsrum.... Varför kunde de inte satt fönstret i mitten i rummet för ... ? Det hade varit så mycket enklare då! Men en uppförsbacke här ock där får väl inte världen att gå under för de :) Det blir nog bra det rummet också så småningom :) jag menar jag är ju inte ryggradslös ock hjärn-fri...!
 
Hur.Som.Helst. Min otroligt snälla mamma har hjälpt mig att färga håret idag, så nu slipper jag tänka på det de närmsta månaderna :) Blir nog lagom att lägga i färg tills mitt födelsedagsfirande :) 20 april, lägg det på minnet ;)
 
Med detta sagt tänkte jag bara önska Sara ock Jennifer en fantastisk resa för de kommande månaderna. Nu är det jag som går dagarna in ock ut ock bara avgudar det ni upplever, leeeeeeeev & njuuuuuuut! :D Gör det värt alla pengarna ni spenderar ;) hehe
 
Ska försöka dra näven ur brödrosten ock sätta en typ av punkt här på dessa rader eller ett avslut vore ännu bättre. Har en dille på att skaffa en liten söt katt nu så sjukt mycket, så om någon får kattungar... :)
 
 
Sist men inte minst, råkade lägga en beställning..... Ock så är de ju så jäävla feta också!! #happyanyway
 
 
 
 
 
 

Flying high

 
 
 
 
 

MITT SOV-RUM :)

 
 
 
 
 
 
 
 

MITT TV-RUM :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

positiv energi

 
 
 
Hej på er :) Mår så himla bra just nu :) Eller nja, jag har fortfarande feber, men den har gått ned en grad så nu ligger den på 39, men halsen gör så galet ont, men även den är bättre från igår, då jag inte ens kunde prata! Grät av smärta....
 
Men nu mår jag bra, för att igårkväll lärde jag mig inställningen på surround-ljudet, vilket innebär att det är riktigt fin ljudkvalitét i min lägenhet just nu :) Sedan gjorde Martina denna morgonen ännu bättre genom att komma förbi med en godjul- kryapådig- aka inflyttningspresent :)! Så galet bra är hon! ♥
Hon känner mig så galet braaaaaa!
 
 
 
 
 
 
Har även denna morgon städat av i tv-rummet, så nu känns det riktigt skönt att veta att det rummet snart är klart :) Taklampan saknas men har inte 5000 kronor löst i fickan så får invänta någon kommande lön, antagligen februari's eftersom jag redan lagt upp hur jag ska spendera min januari-lön som kommer den 15:e!
Nu ska jag njuta av min vardagliga morgonsmoothie! :)
 
 
Länkar låten som även min syster gjorde, för den är så gaaaalet braaaa!
 
 
 
 
 
Stay tuned.... I nästa inlägg kommer en tjuvtitt på mitt tv-rum :)
 
 

40 graders feber ... livet rockar vidare

 
 
Ligger hemma ock huttrar som en lidande fisk... Usch, har så ont i halsen till råga på allt så jag har svårt att äta... Tack ock lov för smoothie! :)
 
Fördelen med stora mjukisbyxor är att man får på sig fyra stycken byxor respektive tröjor på en ock samma gång.. Men nu tänker inte jag tycka synd om mig själv mer offentligt (y)
 
 
 
 
 

sneakpeak på mitt sovrum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gott nytt år allesammans :)

 
 
Shine bright like a diamond, känner jag lite nu..! Försöker minnas gårdagen....Ock jo det går bra, men man är ju inte blyg varjefall när alkoholen flödar... FAN VILKEN LYCKAD KVÄLL! Det var så galet roligt så jag vet inte vad. En nyår som hamnar högt upp på listan av favoriter! Tack alla som joinade mig på all in ;) hahah
Att gå till jobbet imorse var ju inte så farligt ändå, även om jag var galet trött ock kände mig full när jag traskade dit. TIden rullade på ock jag kunde göra min dag trots gårdagens mängder av alkohol. Tack ock lov att jag är en av de få med turen att slippa bakfylla sådana här dagar! Kände mig ju även galet vacker med gårdagens smink ock en knepig tofs på huvud men vad fan, vem fan bryr sig en dag som denna!
Det är värt det!
 
Har precis glott igenom barnaskrik ock jäkelskap på kanal 7. Så nu kan jag erkänna att jag öser i mig en massa godis till råga på allt! Ska skriva ner en inköpslista nu på allting som ska införskaffas när lönen rullar in om fjorton dagar. Sen blir det nog en rulle ock därefter min helt fantastiskt sköna säng!
 
 
 

RSS 2.0