KYCKLINGWOK MED CHILI OCK CASHEWNÖTTER

 
( För 4 personer)

1 broccoli
2 st röda paprikor
1 gul lök
1 tsk frusen hackad chili
2 st vitlöksklyftor
1,5 dl saltade cashewnötter, rostade i stekpanna
4 st kycklingfiléer
1,5 msk olivolja


salt

Till servering:
1 st lime, pressas över woken
koriander eller timjan
nudlar
sweet chili sauce

Tillagning
1. Skär broccolin i bitar och skölj noggrant. Skär paprikan o löken i klyftor. Finhacka chilin och vitlöken.
2. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna.
3. Skär kycklingen i bitar och stek i olivolja tills den är nästan genomstekt. Tillsätt grönsakerna, vitlök och chili. Stek i ca 5 minuter till och kontrollera att kycklingen är genomstekt. Strö i de rostade cashewnötterna ock rör sedan ner kokta fullkornsnudlar.
4. Krydda hela grytan med salt ock koriander eller timjan ock pressa sedan en lime över rätten
5. Jag la upp min portion på en tallrik ock hällde även på sötsur sås, ock det blev en fin kombo!
 
 
TIPS!
 
 
 
 

chili-mat

 
 
Måste bara säga att ibland så är vissa dagar så braa! Min kanin är så gosig:)
 
Ska snart bege mig till jobbet, så sitter ock käkar mat just nu, ock det smakar väldigt braa! Ska dela med mig av detta receptet också en dag :) Annars så klagar jag inte på att jobba för tillfället. Känns braa, dock måste jag ha en ledig vardag någon dag, så jag kan gå o ta prover på vårdcentralen, så jag inte har diabetes eller något sådant. Tror inte det är något, men jag blir rubbad till o från o pallar bara inte, så lika bra att få höra ett friskt svar, så jag slipper undra.
 
 
Nu ska jag käka upp ock sedan byta om o bege mig. Ha en fin kväll alla :)
 
 
 
 

Shopping

 
 
Var o hämtade ut ett paket på morgonen ock det var bara bra grejjer :) Har kikat på den svarta väskan alldeles för länge för att inte beställa den, så så jag gjorde :)
 
 
 
 
 
 
Se så liten hon är :) Tror att hon ska få heta Kiara:)
 
 

breakfast

 
 
Pannkakor till frukost alla gånger denna veckan ock ett måste till mina proteinpannkakor - SIRAP!
 
 
 
 
 
 
 

roar

 
 

Haft lite morgonmys med min black beauty framför gårdagens avsnitt av idol:) Har några namn på lager som jag kan tänka mig, men har inte valt vilket av de fem som går vinnande ur ronden.
 
Sedan har jag även monterat ihop lampan nu på morgonkvisten ock jag blev nöjd så tänkte visa er resultatet!
 
 
 

Hermelin

 
 
Åååh en tur till stan ock jag blev en 5-armad lampa till tv-rummet rikare:) Blev en sådan som jag la upp igår :)
 
Sedan köpte jag även en liten hermelin-kanin. Sjukt nöjd med det. Hon är så söööt min lilla stjärna :) Nu ska jag komma på något riktigt fint namn till henne :)
 
 
 
 
Nu drar jag o jobbar fem timmar så får hon installera sig i sitt nya hem i lugn o ro :) Så liten o söt, jag dör, ååååh!
 
 
 
 

men att jag aldrig lär mig

 
 
Fett jävla trött än! Men någon sovmorgon blir det inte imorgon heller. Då ska jag o mamma till skövde ock det ser jag fram emot :) Sedan blir det jobb på kvällen :) Nu har jag inte mycket mer på hjärtat, så det blir en film ock sedan sängen för min del. Höll på att somna framför idol ikväll precis så att sömn eftertraktas är något som är säkert.
 
 
Eftersom att det är svårt att avgöra hur pass tung en taklampa max får vara i mitt tv-rum är sjukt svårt ock jag vet inte ens om jag vågar satsa på att det ska hålla. (Jag är ovan med över- ock undervåning, så litar inte på att taket håller.) Så jag är lite inne på en sådan lampa som vi hade i fägre i tv-rummet. Så imorn när vi besöker staden så får vi se vad som finns att erbjuda :) Här har vi planen
 
 
 
Ellos Home Krom Golvlampa Medusa
 
 

RECEPT SALAMI- & FETAOSTINBAKAD KYCKLING

 
 
Efter min senaste lön så har jag verkligen lagt mycket pengar på mat, för vad annars skulle man leva på. Gillar att njuta av en god måltid på alla sätt. Jag får så mycket mer energi av det! Så jag har sedan en vecka tillbaka provat nya recept varje dag, ock allting smakar himmelskt ock vad mycket roligare det är att laga mat när man har en planering. 
 
Igår gjorde jag en ljuvligt god lunch som ni såg bild på. Ock några ville ha receptet så jag delar mer än gärna med mig! Inga konstigheter.
 
SALAMI- & FETAOSTINBAKAD KYCKLING:
(för 4 personer)

4 st kycklingfiléer
rapsolja till stekning
salt och peppar

8 skivor salami, (2 i varje kyckling)
150 gram fetaost
10 st soltorkade tomater
färsk basilika

Tillagning
1. Sätt ugnen på 150°C. Stek kycklingen i en stekpanna i några minuter på vardera sidan så att den får en fin stekyta. Krydda med salt och peppar. Lyft upp köttet och skär ett snitt igenom det.

2.Stoppa in skivor av salami och fetaost tillsammans med soltorkade tomater (som du klippt i mindre bitar) och en kvist basilika i snittet på varje kyckling. Lägg kycklingen i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart. Servera med valfri så ock tillbehör ex. jordnötssås ock ris.

 
RECEPT PÅ DEN JORDNÖTSSÅSEN SOM JAG GJORDE:
 
1 dl salta jordnötter
2 dl Arla Köket® matyoghurt
MAX 1 tsk ingefära i kryddpåse
1 tsk sambal oelek (inte mer)
1 krm salt

Mixa allting i en mixer/blender. KLART!
 
 
 

I'm gonna rock your world

 
 
Hade planerat en lång sovmorgon idag då jag är ledig. Har i stort sett inte sovit ikapp Göteborgshelgen än då jag jobbat hela veckan ock helgen, men jag vaknade ändå av mitt alarm klockan kvart i fem imorse...
Igår var jag uppe tidigt som ni såg då jag redan hann käka frukost tidigt ock även lunch klockan elva, men efter den måltiden jag gjorde ock sedan en liter varm oboý därefter så blev jag så mätt att jag somnade i soffan ock försov mig till jobbet. Började klockan 15 men vaknade inte förräns 15:15, så det var något annorlunda, men det dröjde bara en kvart innan jag var där, men ändå, försova sig till jobbet när man börjar klockan tre... Jaaa, jag sa ju att jag var trött ock borde sova.... Skönt att jobbarhelgen är avklarad varjefall!
 
 
Men nu sitter jag ändå här, pigg ock überhungrig klockan halv sex på morgonen... Visst att det alltid är skönt att vara uppe i tid så inte hela dagen försvinner, men min kropp säger somna om även om min hjärna tycker att det känns ovärt, då jag kanske kommer kunna sova några timmar till ock då är ju ändå min dag halvt borta (y) vilket problem jag har .... !
 
 
 

MAT <3

 
 
_DSC0280
 
 
Ååh söndagen börjar i lyx! Åt pannkakor till frukost idag serverat med sirap, banan ock nutella ock kokos. (Lånade bilden från My.) Ock nu har jag precis provat på ett nytt recept: Salami- ock fetaostinbakad kycklingfilé ock sedan provade jag att göra hemmagjord jordnötssås. Ock det var lagom passande då det kunde serveras ihop ock sätta smaklökarna på plats. M.U.M.S.! Det ska nog gå bra att jobba idag med :)
 
 
 
 
 
 
 
 

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire

 
 
Trevliga människor är fan fett braaaa!
 
Imorn väntar jag finbesök av syster med boyfriend. Ååhå så trevligt, ock förhoppningsvis får vi igång själva "smart" på min tv, som jag inte fattar ...Nu ska jag rulla igång en film ock förhoppningsvis somna skapligt fort... Det gick rykten om att Therese kanske skulle ställa klockan på 07, så ah vem vet när de dyker upp..
 
Sleep tight all beautyyyyyyys!
 
 
Jag saknar fan mitt svarta hår....
 
 
 
 
 
 

Godmorgon:)

 
 
Jag har sovit riktigt skönt inatt. Nu har jag precis fixat ordning mig inför jobbet. Är fortfarande driiiiittrött, men får ta igen det någon annan dag framöver, jobbarhelg på g. Nu ska jag äta lite mat igen ock kanske slå på en film innan det är dags att erövra coop!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jag har iskallt pansar i mitt blod

 
 
Har städat hela dagen ock diskat alla glas bara för att veta att de garanterat är rena! Nu tänker jag ta en liten paus framför ett avsnitt av paradise hotel, så kan disken rinna av undertiden. Har även kollat läget med hyresvärdarna ock fått ett okey om att jag kan skaffa kanin, sålänge jag inte ber dem mata den någon gång. Så nästa tripp till skövde så ska jag kika runt i djuraffärerna ock förhoppningsvis hittar jag någon liten gosig kanin som jag kan tänka mig att köpa. Det vore trevligt, hoppas jag haha :)
 
 
Bjuder som vanligt på dagens insta med shopping från Göteborg :)
 
 
 
 

när vi är tillbaks på noll

 
 
 
 
Godmorgon, fattar inte varför jag vaknade kvart i fem idag när jag jobbat till kvart över tio igårkväll ock inte kom i säng förrän vid tolv-tiden, men skönt o komma upp. Är ledig hela dagen, ock jag har verkligen en pullspäckad dag planerad, så tack o lov för ledigheten! Dessutom är jag sjukt trött. Har inte sovit in dagarna från förra veckan ock helgen än då jag jobbat varjedag, så kanske får ta en vilopaus sedan på dagen, men inte nu.
 
Jag är så sjukt sugen på att skaffa en liten kanin. Vet dock inte så mycket om skötsel ock vård ock allt därimellan, men något att gossa med som inte river hela lägenheten. Så någon varelse som man bara kan släppa lös när man är hemma vore passande. Vill ju dock inte välkomna någon dålig lukt här hemma, så ska bege mig till en djuraffär någon gång ock kolla (lukta) läget.
 
 
Liksom kolla vad söt :)
 
 
Söta sociala kaninungar
Bild från blocket.
 

outfit

 
 
 
 

1 - 2 - 3 - SÅLD !

 
 
Ikväll fick jag min bil såld! Så himla skönt, ock det känns ännu bättre att veta att jag slipper köra den till skroten. Ock nu vet jag att min underbara glidare lever vidare :) Vi har upplevt mycket tillsammans, han har orsakat mig indraget körkort på mors dag, punktering på julafton, tvingat mig att köra i 20km/h hem från mariestad med varningsblinkers ock gnisslat för allmäntheten.. Jag borde igentligen bokstavlig talat bara suttit ock skämts i den, om man tänker efter, men det har jag faktiskt inte gjort.. Men den har kostat mig skjortan. Men fan vad grym den har varit! Kändes tråkigt att behöva sälja den men jag har inte lust att svetsa den för 20.000... That's it! Nu är den inte min mer, tack! #att #ta #farväl #av #sin #bil
 
 
 
 
 
 

3 från helgen! #braa #skit

 
 
 
 
 
 
 

Back in town but not back on track

 
 
 

Hey, jag är trött idag, men jag måååste börja fixa mig nu för jobb ikväll... Lockar inte det minsta! Har inte sovit överdrivet mycket någon dag denna veckan då jag jobbat kväll till 22.15 ock börjat morgon dagen efter... Ock i Göteborg så sprang vi runt dagarna långa ock sov enstaka timmar, men sova får jag göra någon annan dag, för nu är det samma veva igen, kväll idag ock tidigt morgon imorn!
 
 
 
 
 

we own the night

 
 
Jobb nu mellan 9-15 ock sedan hem för att slänga ner det sista i väskan ock fixa ordning sig lite sedan tar vi tåget vid 16 mot Göteborg ock tar storstaden med storm denna helgen! Ikväll får vi äntligen träffa Line ock den känslan är obeskrivlig :) Ska bli så fett jävla kul ock komma iväg från denna orten ock bara ha underbart kul med min tjejer :)
 
 
Have a nice weekend :)
 
 
 
 
 

Nelly räddar min syster

 

Ååh detta var precis vad som behövdes på Nelly :) Att de nu säljer Make-Up Stores varor. Min grund till vardagen startar där ock nu kan min syster äntligen få pusta ut ock slippa springa förbi Make-Up Store i skövde för att köpa saker åt mig varje månad som jag ber de lägga undan till exempel. Therese, nu är du fri som en fågel!
 
 
 
Nelly.com
 
 
 
 
 

todays - inviger daaaas skirt

 
 
 
 
 
 

5 nya gjorde packningen simpel som få

 
 
 
 
 
 

the other side of love

 
 
Känslan av att bli sviken är den värsta känslan
 
 
 
 
 

finally.... fucking nice - 2 NEW

 
 
 
 
 
 
 
 

shopping

 
 
Idag kom mitt flipcover till min mobil, superfräscht!
 
 
 
 
 
 
 

20 hits by Maliin - enjoy

 
 
Other side of love - Sean Paul
What about us - The saturdays, Sean Paul
Falling in love - Riffs and Rays radio edit - Ironik feat Jessica Lowndes
We own the night - The wanted
Can't live without you - Mischa Daniels, Sharon Doorson
Roar - Katy Perry
Union - Radio edit - Rebecca & Fiona
Chuck Norris - Radio edit - Kongsted
Let go - Short mix - Amfree, Ziya
Kill it on the floor - Empyre one radio edit - Danny suko & Denny Crane
Forget the world (FML) - Faydee
Spotlight - Michael mind project remix edit - Kindervater
Under the sun (where we belong) - Radio edit - John de sohn, Andreas Moe
Live for the night - Krewella
Pompeii - Bastille
We came 2 party - Radio mix - Amfree
Firestarter - Samantha Jade
Crank it up - Deorro
Limousin - Movits!, Maskinen
Set it off - Timomatic
 
 
ready for the weekend
 
 
 
 
 
 

SNART - NORLIE & KKV <3

 
 
Idag jobbade jag en riktigt kort dag på fyra timmar bara, fett sköööönt! Antalet gånger jag säger fett är beräknat... Toooo much, baby!
 
Sedan åkte jag hem ock drog igenom 2 avsnitt av paradise hotel tillsammans med en chokladbollssmet! I'm growing.. Annars har timmarna rullat iväg. Det kom hit en ock kollade på min bil ock han ska nu fundera fram till tisdag på om han vill ha den ock det vore ju underbart om det blev så :) Tusenlappen för en bil är väl ett himla kap (y)
 
Idag kom den stora presenten -
 
SIGNERADE SKIVAN SNART AV NORLIE & KKV.. JAG NJUTER AV DERAS MUSIK!
Så galet lycklig blev jag! :D
 
 
 
 
 

Gårdagens outfit

 
 
 
 
 
 

can't live without you

 

Hej allesammans :)
Jag mår så bra just nu. Igentligen så har jag en extrem huvudvärk, men orkar inte lägga fokus på den just nu. Blir överlycklig av bara tanken av att spendera min helg i Göteborg som bjuder på snygga killar men framförallt mina kära vänner ock att Line kommer hem ock joinar klubben.... Alltså livet är bra värdefullt!
Har inte packa klart för fem öre, har bara valt ut kläder för helgen. Men det är ju det svåraste i vanliga fall, så det blir nog inga problem att hinna med det.. Ock jag har packat sjukt lite kläder :O cred till mig själv! Har nästan bara lagt ner en outfit till varje aktivitet. Work hard! Har fan tagit ut fyra toppar nu med (y)
 
Har fått lite paket i veckan som suttit som smäck alltihop :) Men det kommer nog i nästa inlägg :)
 
Igår var min fina syster här hela dagen, ock vi hade det himla trevligt. Massa tankar o funderingar har blivit klara i våra ögon, tåget är bokat ock sedan avslutade vi kvällen med räkmys :) Lyxig vardag!
 
 

inga måsten, inga krav

 
 
Idag kom min keps i brevlådan, som på beställning! jag älskar den! perfekt till helgen!
 
 
 
 
 
 
 
Sedan kom även mina hörlurar :) Likaså, perfekt till helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vissa beslut är så jävla braaaa bara

 
 
 
Sluta motarbeta mig liksom... Fyfan så fett jävla trött idag, helt sjukt!
 
Igår på jobbet var det kaos, först gick strömmen ock någon timma senare så la vårat kortsystem av i butiken i alla kassorna, vi blev låsta ock datorerna hängde sig. Köerna blev längre ock jag har nog aldrig känt mig så meningslös som dåå. Vi kunde ju inte göra ett piss. Vi tog det på tu man hand, undertiden som jag skrev stora plakat "endast kontant betalning idag, söndag pga åskan" Ock under den tiden så ramlade det in en hel del folk ock alla gav jag dem frågan, "har du kontanter, annars måste du fixa det, strömmen gick förut ock slog ut systemet ..." De hann knappt över trösken in till butiken.. Jag var så uttjatande just då. Tillslut kom plakatet upp vid ingången, ock gjorde det lite lättare för oss att slippa dra den storyn miljoner gånger på de timmarna som passerade. Ock så blev vi kändisar i töreboda (som om vi inte vore det innan .. ) De sista tio minuterna innan stängning så rubbas systemet igen ock våra förberedelser var helt åt skogen, fick öppna upp alla kassorna, (som jag räknat tio minuter innan) ock försöka ta oss igenom de sista kunderna. Vi som var så bra i tid trots allt så sattes vi på plats ock fick räkna om allting igen.. Det blev inte bättre när jag klantade mig ock hävde ner en rad med cigg på hela golvet, elinore knäböjde, ja hon kröp efter cigg mitt framför kameran.. Ock jag vågade knappt fortsätta, vill bara ut ifrån butiken. Tjugo minuter längre än vanligt tog det igår att larma på. Vid 22.40 klev jag in i min lägenhet ock det har nog aldrig varit så skönt att komma hem som igår.. Uppe i varv rullades 2 filmer runt ock jag som brukar somna såfort filmen går igång, tog mig igenom 2 stycken utan att ens blunda.. Det resulterade i att jag försov mig 3 timmar, mobilen var död när jag vaknade.. Men tack o lov att jag går upp så tidigt innan jag börjar. För att vakna 08.15 ock hinna till coop till 09.15.. Jag levererade helt enkelt (gick o la mig med smink, jaaaah)
 
 
 
lite lagom lack igår...
 
Nu är det jag ock paradise hotel, stör ej!
 
 

jag vänder blad

 
 
Söndag, jaooo! Har en timma på mig innan jag måste fixa ordning mig för en kväll på coop ock även sista för denna jobbarhelgen... Kanske förutsägbart, hah!?
 
En fin vecka på ingång annars, ock en helg som är av högt värde:) ! Jobbar imorn ock sedan måste jag ta itu med lite av varje, så kan jag ha en fin ledig tisdag :)
Måste packa någon dag i veckan också, men ska försöka packa lättare än vanligt! Så det kanske är bra att jag skjuter lite på det. Sedan måste jag lägga upp en liten låt-lista till madde som jag lovat. Ska försöka hinna det i veckan :)
 
 
Ibland slår det mig bara att flytta till stockholm eller också norge ock slå igenom där..
 
 
 
 
 

rättstavning, "yesterdays"

 
 
 
 
 
Är så sjukt taggad på nästa helg, längtar verkligen sjukt mycket! Känns som Göteborg av alla ställen är det jag behöver just nu! Bort från det vanliga, för det är bara urtrist! haha
 
& nu har jag bara en vecka kvar av mina fyra veckor av frukthanteringen på coop, känns tråkigt att de gått så fort, men tror kanske att kunderna accepterar att mattias kommer tillbaka ock tar hand om frukten igen. Jag tar ju mest vad jag själv vill ha, (typ körsbär på måndag) ock glömmer ganska lätt alla ekologiska saker, som han har bättre koll på. Men kul har det varit, fett kul!
 
Nu ska jag ladda upp lite frukost, ock slå på en film :) Jobb mellan 16-22.15 ock sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! :)
 
 
 
 
 

SNART <3 !

 
 
Sovit så jävla dåligt inatt, jävla brandlarm som startade flera gånger, ock jag hinner inte mer än somna innan jag vaknar upp i chock....
 
 
 
Hur som, jag är nyduschad ock lite småfixad för en eftermiddag/kväll på coop :)
Just nu spelas Norlie & KKV's skiva för fulla muggar! så fett jävla bra! vad sa jag, soldat ? :D
NJUTER !
 
 
 
 
Idag fick jag hem en förpackning med 500 lösnaglar, så nu har så jag klarar mig ett litet tag :) Äntligen kan jag ha lite finare naglar igen, var typ ett år sedan sist som jag använde det, så nu jävlar ;)
 
Kulturkalaset närmar sig ock även hemkomsten av vår vackra LINE STIEN! <3 :D
 
 
 
 
 
Imorgon kommer aldrig bli som igår
 
 

Hur kan jag sakna nåt jag aldrig haft

 
 
Jag vill inte på något vis säga att jag längtar till vintern någonstans... Den enda gnista som väcker den känslan till liv är att jag ock min syster ska tatuera oss. Just nu bär jag väldigt mycket inspiration på hjärtat på texter som jag vill göra, men jag ska försöka sålla lite bland dem, för det är mer än de jag gjorde i våras ock då gjorde jag fyra stycken... Ser dock inga fel med armarna fyllda, fett snyggt!
 
btw, did you know that I....
 
 
LÄNGTAR SOM EN DÅRE EFTER SKIVAAAAAN
 
 
 
 
 
 

internetshopping

 
 
 
 
 
 

soldat - norlie&kkv

 
 
 
 

1:a kräftskiva, check!

 
Hade en fin onsdag som började med jobb ock sedan styrde vi upp en första liten kräftskiva. Smakade himmelskt, ock jag fick äran att inviga min nya topp, som verkligen kommer bli en basic-favourite.
 
Idag är jag så fucking ledig ock jag tänker inte göra allt för många knop i lägenheten. Har många "borden" men lägger dem lite åt sidan, ock njuter lite istället :)
 
 
 
 
 
 
 

Fuck feelings

 
 
Trodde jag var rätt men så fel jag var!
 
 
 
 

JOY

 
 
 
 
Hej på er. Min helg kunde inte ha blivit bättre! Det var exakt vad jag behövde efter de senaste känslorna de senaste veckorna. Norlie & Kkv levererade så himla fett i lördags på olstorp, det gick rakt in i hjärtat på mig. Kärlek när den är som bäst! Det var jag ock min favoriter mot världen. Stod allra längst fram ock tog i KKV's hand, det var önskan! Men att stå längst fram tar även kål på kroppen. Hade staketet på mina revben ock alla som tryckte bakifrån gjorde att jag inte var smärtfri dagen efter. Mina knän var alldeles blåa ock jag hade känslan av att jag kanske hade brutit något revben. Går hög på alvedon dagarna långa ock bara inväntar en smärtfri period. Att jobba med denna smärta är inte det skönaste men jag härdar, ler ock låtsas att allt är bra. Det är bättre idag, men om jag ger mig själv en touch på revbenen så gör det verkligen ont. Men jag tycker det är värt det alla gånger (y)
Ett liv utan smärta finns inte!
 
 
 
 
 

varför gör du det med honom

 
 
Fredag babyy! Lördagen närmar sig....Ock mitt i allt så får jag erkänna att idag är jag bra lycklig, lycklig för att det kommer en morgondag som kommer briljera på alla kanter. Är så himla sjukt glad att Olstorp bokat in Norlie & Kkv, trodde det skulle dröjja något år innan jag fick se dem en tredje gång, men icke :D (y) Magiska ögonblick i livet. Jag tar vara på dem!
 
Har städat lite ikväll igen, men har lite småplock kvar som jag alldeles strax ska ta reda på.
Sitter med en drink till höger om mig, en bacardi-melon drink med lime som smakar ljuvligt. Idag är den sådär god som man bara kan göra i nyktert tillstånd. Blir oftast för mycket av det goda när man ska bartenda onykter .. ;) Hur som, ska försöka komma i säng i tid idag med, för imorn ska jag upp tidigt o färga håret, sedan hörde jag en fågel viska i mitt öra att vädergudarna tänker ge oss en 30-gradig värme imorn, så jag njuter av de orden, ock hoppas jag har lite tid över för solning innan det är dags att fixa sig för diamanterna :)
 
 
 
 
 

basen slår över som kungen till havs

 
 
Låg ute lite i solen förut, slumrade till ock vaknade ock var rastlös som tusan, så jag gick in, fixade ordning mig lite ock vred sedan på Norlie & Kkv. Uppvärmning inför helgen, check!
Ska när som helst dra iväg till Coop ock spendera kvällen där med frida :)
 
Som sagt, lika patetiskt att ha brillor inne som strumpor på sommaren. Jag kör på båda denna kväll ock erkänner patetisk-heten... (?)
 
 
 
 

RSS 2.0