marken blev vit på en timma



Ska jag skratta eller gråta, det är frågan, men som sagt så kan jag inte göra något åt att det ligger ett täcke av snö utanför fönstret. Tror det eller ej, men jag är redan less på det. Förstår inte innebörden av den. Bidrar bara till bilolyckor, ock eftersom jag är en som är ute ock åker mycket, så känns det lite som att domedagen närmar sig, varjegång det är vinter. Låter väl helt stört, men det händer så lätt, ock förra året höll jag på o glida av vägen, gled ner mot diket, men skicklig som man är så kom jag upp igen innan det var försent :) haha
vad jag försöker säga är att jag gärna skulle se lite lätt snö runt jul, men that's it. Hur som helst så är jag glad att det inte kommit tidigare.

Kan ju ta några fler nackdelar:

- Jag halkar alltid vid fel tillfällen, inför fel folk, vid stora folksamlingar, ja så fort jag är iaktagen, så ska jag ner ock känna arslet mot snön. I dont get it!?
- Jag måste skotta uppfarten
- Man måste gå upp tidigare när man ska jobba, för att hinna skrapa bilen.
- Jag avskyr slask, att skorna ock strumporna blir dyblöta, riktigt äckligt.

Jag kan nog komma på tusen, men för att inte göra denna listan allt för lång, ock göra alla snö-älskare osäkra, så avslutar jag här, ock säger godnatt. Hörs senare imorn kväll, då jag jobbar till fyra:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0