12 MARS

 
 
Har klarat denna tisdag också utan godis, fan vad grym jag är! Det är inte lätt, ock när de på jobbet även ställer in en choklad-påskhare på 20 centimeter hög mitt i matsalen, jaa, då bränner det även på de röda trådarna.. Skön kommentar av nya Malin #2 på jobbet: "jag skulle ställa in den här påskharen här, så du kan äta upp den".. Men, nej, jag åt inte av den, vilket jag nu är glad över, så jag hoppas den är borta imorn när jag kommer till jobbet igen ;)
 
När jag kom hem från jobbet idag, så gjorde jag några "healthy pancakes" hette det med vaniljkesella ock blåbär, vilket smakade gott! Inte lyx, men en vanlig middag helt enkelt, ock när man jobbat tio timmar ock inte känner för att stå vid spisen resten av de få timmarna man har kvar av dagen, jaa, då kanske jag kan vända det till lyx ändååå! :)
 
Nu har jag precis tvättat bort sminket ock jag har faktiskt redan stängt av tv:n, vilken brukar vara igång tills lamporna slocknat 02.00 varjefall...  För första gången på, aah jag kan inte ens minnas när det hände senast, antagligen när jag gick i lågstadiet om ens där, så tänkte jag faktiskt ta mitt ass ock hoppa i säng just precis nu, 22.00. Någon sa en gång att sömn var viktigt, så jag om någon som typ sover 4 timmar/natt i vardagen kanske ska försöka mig på detta, ska faktiskt bryta mot den extremt dåliga rutinen redan ikväll! GODNATT!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0