TORSDAG

 
Så vad har jag gjort under denna veckan? Jag har nästintill bara jobbat, ock när jag kommit hem så har jag bara lagat mat ock sedan slappat. Gjorde Kalopps i måndags, ock det är ju bara så gott, ock enkelt, även om det tar lite tid för köttet att koka sig mört. Men väl värt de timmar man får vänta.
 
Jag har även funderat lite på mitt hår.. Det är inte ofta jag grubblar över det, men nu har jag börjat. Jag tänker klippa av det. Folk omkring mig säger ofta att det är slitet, men då stoppar jag huvudet i sanden ock inbillar mig att det är för att jag har så krulligt hår som gör att det ser slitet ut. Men jag förvränger väl bara sanningen, för att slippa kapa det. Men nu har jag faktiskt bestämt mig. Frisören tyckte att jag skulle kapa ca. 10 cm. Men jag vet inte om jag har stake nog att ta så pass mycket på en gång, haha. Men såfort mamma har tid, så kommer längderna försvinna.
 
Igår lyxade jag till det med jordgubbar som jag doppade i nutella, sedan fick det bli en halv vattenmelon till det också. Så jävla gott!
 
 
 
 
 
 
Nu är det en ny dag, klockan är snart sex så det börjar bli dags för er att vakna till liv, ni som ska jobba. Jag vaknade vid halv fem idag, så jag traskade upp. Var tvungen att gå ut med soporna eftersom att de tömmer idag, så då passade det bra att vakna så tidigt. Men jag älskar morgonar. Speciellt under den här årstiden när det är ljust redan vid fyra på morgonen. Det passar mig perfekt!
 
Idag ska jag ta en tur till skövde, sedan ska jag ta mig igenom kvällspasset innan jag är ledig imorgon. Som förövrigt ska bli så skööööönt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0