DAGS ATT LEVA LIFE

 
 
Vad fort måndagen anlände ock lika så tog slut. Halv tio är uret ock jag ska hoppa i säng efter detta inlägg. Jag ska nog upp halv fem imorgon eller något..!
 
 
 
 
 
I fredags spelade jag, Simon, Therese ock Viktor spel. Vi åt tapas i mängder, drack massa alkohol ock blev fulla ock glada. Helt plötsligt var klockan ett ock taxin stod på uppfarten. Det var dags för Therese ock Viktor att åka hem. Men även dags för oss att sova. Så jag tvättade bort sminket, borstade tänderna ock jag vet knappt om jag hann till sängen innan jag somnade men fort gick det. Tur var väl det, då klockan närmare sig två ock jag skulle ju ändå upp klockan sex ock packa det sista för att sedan hämta tjejerna klockan åtta för våran ö-bestigningsdag. Om man säger så? Pffft!
 
 
 
 
 
 
Vi hade i allafall tur med vädret? Jaa, det hade vi. Vi cyklade runt på Brommö, satt på klipporna ock åt lite snacks, snackade om allt mellan himmel ock hav. Sedan cyklade vi lite till, kom till den store vite. För er som undrar, så är det en strand, en fin sådan. Vi uppdaterade varandra om det senaste modet, ja det som existerar i våra liv. Musiken trallade ock grillen var igång. Tro det eller ej, men när klockan närmade sig halv fem cyklade vi fem kilometer till. Dock de sista kilometerna för denna dagen. Sedan simmade vi i land igen, drog ock handlade lite ock landade i en våning med närmare 4 meters takhöjd, mitt i stan. Hur fint?! Vi beställde upp mat, drack lite gott, ock spelade spel. Men vet ni vad, vi lekte kurragömma som avslut på kvällen. När gjorde man det senast?
 
Sedan skulle vi slänga på en film, men jag somnade nog innan alla ens hunnit i säng. Jag är ju helt jävla fantastisk!
 
Sedan styrde vi hemmåt, jag packade upp allting, duschade ock sedan kom min gose hit.
Idag vaknade jag med ont i ryggen, antagligen för att jag valde att sova på ett liggunderlag mellan lördag ock söndag. Men jag skyller mig själv, ock så drog jag till solariet för att mjuka upp lederna lite granna. När jag kom hem ock hoppade jag i säng igen. Morgonpigg som man är så somnade jag inte, men det var skönt att bara ligga kvar ock kolla lite youtubers.
 
Sedan blev det en sen frukost i soffan framför några avsnitt av Orange is the new black innan Simon drog ock jag stensomnade en timma. Vaknade av mer eller mindre panik, höll på att dö av svett, jag ock var helt matt, skiftade mellan kyla ock värme ock kände mig fan febrig. Men jag var tvungen att rycka upp mig, springa ner i källaren ock hämta upp resväskan.
 
Så denna kväll har jag packat en stor resväska full, för imorgon ska vi åka till Smögen. Hasta la vista babe, eller nåt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0