6 APRIL

 
 
Ni vet sådana dära sura patroner (godis) som är ungefär tre centimeter långa ock typ en ock en halv cm tjocka.. Japp en sådan gled rätt ner i halsen när jag stoppade in den i munnen, fick ögonen på någon annan ock kan känna lite såhär i efterhand att där satt den ...
 
Gör mig redo för jobb, har ett så pressat schema nu innan den 20:e så det är sjukt! Ock att jag jobbar hela nästa vecka från tisdag till tisdag gör inte fritiden mycket större, men skam den som ger sig, jag lär krypa ur detta samhället utan skam, det kan jag lova :) Den 20 ska alltså jag äntligen få visa mina vänner hur jag bor numera :)
 
Hur som helst, har varit ock köpt hyllplanen ock klädstångarna till hallen, så i veckan ska jag, om fritiden räcker till bygga ihop min enkla garderob i hallen :) Men det som jag även vill uträtta innan den 20:e är att införskaffa mig den fetaste matsalslampan från bröderna andersson, en taklampa till tv-rummet men sedan måste jag även planera in en tur till ikea ock en tur till Skövde... Med detta sagt så har jag två lediga dagar på mig att uträtta allt detta, hur ska jag hinna... Dessutom har jag en hel del att ta tag i i lägenheten :) Men fan vad kul det ska bli :D Kommer nog inte fixa allting dessvärre.. :/ Men inga surpuppor för det, neeeh!
 
Har varjefall fått upp lamporna i mitt burspråk nu, vilket är en bra början tycker jag :)
Nu ska jag käka mat ock sedan väntar coop på mig :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0